Om EBC

Securrgbgb

Billigste på markedet

Placeholderrgbrg

Belejlig  placering

Quality Rgbg

Premium materialer

Teamrgbg

Bilpleje eksperter 

Vores erfaring

Professionel bilvask siden 2016.

Vores firma har eksisteret i over 7 år, og vi arbejder hver dag på at forbedre servicens kvalitet. Vi benytter udelukkende miljøvenlige metoder til at vaske din bil og bruger mindre vand. Ved at benytte vores bilvask sikrer du, at du forbruger mindre vand end ved konventionel vej- eller fortovsvask, og at alt spildevand sikkert returneres til miljøet

RENGJORTE BILER SIDSTE ÅR
1 K+
ÅRS ERFARING
1
Håndvask
1 %

Vi kan tilbyde alle klargørings opgaver til automobiler m.m. Vi bruger naturligvis kvalitets produkter og er løbene opdateret med de nyeste produkter og teknikker. Dette gør at vi blandt andet, altid kan levere markedets bedste tilbud, services og rabat ordninger til private og erhverv.

Hos Eksklusiv Bilpleje Center har vi flere pakke-løsninger, som vi har sammensat for at sikre dig et godt og professionelt resultat. Alt du skal gøre er at aflevere din bil, så tager vi os af resten; både indvendigt og udvendigt.

Som bil-ejer ved du sikkert, hvor dyrt og tidskrævende det kan være at rengøre og vedligeholde sin bil. Der kan være rigtig mange grunde til at få klargjort sin bil. Måske skal den sælges, falmet i lakken eller også har den fået nogle småridser. Faktum er, at en bil i god stand giver større køreglæde, samt holder handelsprisen langt bedre end tilsvarende biler, som ikke er blevet plejet.

Så er der alle de daglig dages ting, som din bil bliver udsat for ,og gør din bil kedelig, gammel og mindre værd. Grus, støv, stenslag, småridser, tobaks røg m.m. bræk, kaffe, sodavand, slitage Osv... Alt dette er med til, at dit køretøj bliver hurtigere slidt og mister gensalgsværdi. Derfor kan det betale sig at vedligeholde og pleje sit køretøj, så følelsen af ren og ny bil bibeholdes, samt værdien vedvares for dit køretøj.

Gennem tiden bliver din bil udsat for lidt af hvert, noget af det er synligt noget af det er ikke. Vejene bliver saltet og dette går ud over bilens rustbeskyttelse gennem tiden. Salt kommer også med ind i bilen og giver gennem fodtøj og lignende, som gør at snavs og støv sætter sig fast på tæpper og måtter. Asfalt pletter sætter sig fast på lakken og på længere sigt kan det trænge ind i lakkens overflade.

Hele året bliver din bil udsat for ødelæggende salt, stenslag, UV-stråler som skader lakken og får generelle brugsspor. Solen har desværre den effekt, at biler gennem tiden kan blive falmede og kedelige at se på, som udvendigt og indvendigt kan solen også give falmet vinyl og læder.

Bilvasksham
Car Wash Gallery 1
Uihu 1024x1024
 1144495