Hvem er vi?

Eksklusiv Bilpleje Center

Hvem er

Slider

Velkommen til EBC

Eksklusiv Bilpleje Center udfører alt slags bilpleje uden begrænsninger og ligger stor vægt på faglig kvalitet, samt højt service niveau. Projekter i alle størrelser udføres professionelt. For os er kvalitet og tillid nøgleord, som vi altid arbejder efter at kunne leve op til. At kunden kan stole på, at de får den aftalte behandling hos Eksklusiv Bilpleje Center. Det er selvfølgelig alt afgørende. For at sikre fortsat eksistens og udvikling af vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget. Personalet hos Eksklusiv Bilpleje Center uddannes løbende for at sikre en høj kvalitet i det arbejde der udføres af vores ansatte, som alle har stor kompetance indenfor bilpleje.

Vi kan tilbyde alle klargørings opgaver til automobiler m.m. Vi bruger naturligvis kvalitets produkter og er løbene opdateret med de nyeste produkter og teknikker. Dette gør at vi blandt andet, altid kan levere markedets bedste tilbud, services og rabat ordninger til private og erhverv.

For os er kvalitet og tillid nøgleord, som vi altid arbejder efter at kunne leve op til. At kunden kan stole på at de får den aftalte behandling hos Eksklusiv Bilpleje Center.

Vi ser frem til at betjene Dem.